HOGYAN DOLGOZUNK ÜGYFELEINKKEL

A megkeresések után általában pár napon belül felvesszük ügyfeleinkkel a kapcsolatot, és megbeszéljük az elképzeléseket. Ez után ügyfeleink egy részletesebb moduláris ajánlatot kapnak határidőkkel, feladatokkal, javaslatokkal, amelyből ki tudják választani, mit szeretnének velünk együtt megvalósítani. Ez után szerződünk, és elkezdődik a munka.

A projekt folyamán párszor egyeztetünk röviden, hogy továbbra is jó irányban haladjanak a munkák. A leszállítást követően még általában egy hétig közösen felügyeljük, teszteljük, hogy minden zökkenőmentesen működjön. 

SZOLGÁLTATÁSAINK

Arculat- és logó tervezés

Egy arculat egyedisége az összharmóniában rejlik. Lehet elegáns, letisztult vagy vagány, hóbortos. Az összhatás érzéke nem maradhat el.

Reszponzív weboldal készítés

Amikor a következő kattintás a tét, 3-5 másodperc a pillanat erejének számít. Egyszerre tükrözi a cég arculatát és a szolgáltatások minőségét.

3d látványtervezés, Termékvizualizáció

Épülő vagy akár meglévő enteriőrök tervezése professzionális 3D látványtervekkel. Belső és külső design, élménygazdag életterek hosszútávra.

Home Staging - Lakás megújulása

Otthonunk kényelménél sokszor nincs is fontosabb. Legyen rendezettebb, tágasabb, funkcionálisabb és szebb egy home staging arcfelvarrással.

Autó fotózás

Mi vizuális élményként tekintünk a szép autókra, amelyeket muszáj megörökíteni akár eladás, akár személyes célból. Koncepciót és helyszínt is biztosítunk.

Ingyenes konzultáció

Ha már biztosan tudod, hogy egy igényes szolgáltatásra van szükséged, hívj bizalommal, hogy megbeszélhessük az igényeket és elképzeléseket.

Igényesség elsőre

Kapcsolat

Elérhetőség

Hétfő – Péntek
10:00 – 18:00

Telefonszám

e-mail

info@sygnature-design.com